Gegevens van de verhuurder

Naam : Het Zalige Hoekje 
Adres : Heidestraat 101 - Huisje   3621 Rekem/Lanaken , Belgie 
Telefoon : +32 494/75.61.44

Website: www.hetzaligehoekje.be 
E-mail : info@hetzaligehoekje.be

 

Artikel 1 : Prijzen

In onze prijzen op de website www.hetzaligehoekje.be zijn toeristenbelasting, schoonmaakkosten en servicekosten inbegrepen.

 

Artikel 2 : Het verblijf

We verzoeken je op de aangegeven tijd volgens de boeking aanwezig te zijn bij Het Zalige Hoekje . Indien je veel later arriveert of op het laatste moment opgehouden wordt , dien je de receptie te informeren. Te laat komen gaat van je eigen tijd af.

 

Check-in is tussen 14u00 en 17u00 je wordt vriendelijk verzocht niet te laat aan te komen.

uit-checken om 10u00

Op de dag van je vertrek moet je Het Zalige Hoekje in dezelfde staat achter laten zoals je het zelf ontvangen hebt ! en volgens de richtlijnen vermeldt in het welkomstboekje. Mocht dit niet worden gerespecteerd dan behouden wij het recht om extra schoonmaakkosten te berekenen . 

Het is strikt verboden om te roken in het huisje. Op het terras in de tuin en buiten zijn voldoende asbakken voorzien.

 

Gelieve geen hinder en overlast te veroorzaken tussen 22u00 en 08u00 om de rust te bewaren in het park.

Het Zalige Hoekje is niet rolstoel toegankelijk het is wel toegankelijk voor Huisdieren , Baby's / of Kindvriendelijk. 

Artikel 3 : Wijziging of annulering 

In geval van wijziging of annulering word je verzocht een schriftelijke aanvraag in te dienen, bij voorkeur per e-mail. Je boekingsperiode dient vermeld te worden in het onderwerp van je e-mail. 

Annuleren in verband met COVID-19, positieve test, verschijnselen etc.zijn de normale annuleringsvoorwaarden van toepassing. Omdat de meeste reserveringen op korte termijn plaatsvinden zijn gasten op de hoogte van de risico's en kunnen we hier dus geen uitzonderingen op maken.

 

Het Zalige Hoekje behoudt zich het recht voor om je verblijf veiligheidshalve te annuleren in geval van een weerwaarschuwing die waarschuwt voor weeromstandigheden onafhankelijk van onze wil, zoals noodweer , storm of onweer. In dergelijk geval zullen we voorstellen je verblijf uit te stellen tot een latere datum, die valt binnen de daaropvolgende 12 maanden , of we kunnen de bedragen betaald volledig aan je terugbetalen

 

Artikel 4 : Klachten

Alle klachten in verband met je verblijf moeten per email binnen 7 dagen na je verblijf naar het volgende adres gezonden worden : info@hetzaligehoekje.be

 

Artikel 5 : Aansprakelijkheid

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor diefstal , verlies of schade van welke aard ook , tijdens of ten gevolge van een verblijf in Het Zalige Hoekje 

 

Het onklaar geraken of buiten werking stellen van technische apparatuur en het uitvallen of sluiten van voorzieningen op het domein.

De huurder en degene die hem of haar vergezellen, zijn hoofdelijk aansprakelijk voor alle verlies en/of schade die voor Het Zalige Hoekje en /of enige derde zal ontstaan als direct of indirect gevolg van hun verblijf, ongeacht of dit werd veroorzaakt door handelen of nalaten van henzelf dan wel van derden die zich door hun toedoen in en rondom Het Zalige Hoekje 

 

Bij niet juist gebruik / niet juist achterlaten van Het Zalige Hoekje kunnen aanvullende (schoonmaak) kosten worden aangerekend.

Zoals bvb grote vervuiling rondslingerend afval en hondenpoep in de tuin.

 

Door het aanvaarden van deze algemene voorwaarden verklaar je te beseffen dat je verblijf zich afspeelt in de vrije natuur, met alle minder aangename verrassingen die daaruit kunnen voortvloeien: wisselvallige weersomstandigheden, aanwezigheid van insecten(muggen),vogels,kikkers,en zoogdieren (herten,muisjes) in de nabijheid van het Zalige Hoekje

Artikel 6 : Waarborg

Er wordt een voorschot gevraagd van 150.00€ per verblijf die word teruggestort binnen de week na vertrek .

 

We weten ook dat er soms iets kan breken, dit is geen ramp laat het even weten dan kunnen we het vernieuwen voor de nieuwe gasten arriveren. 

Indien u honden meegenomen hebt naar het huisje en er bevinden zich allerlei uitwerpselen die moeten verwijderd worden dan kan de waarborg ingehouden worden. Graag als de hond een behoefte heeft gedaan dit te willen verwijderen.

 

De waarborg kan ingehouden worden bij te grote vervuiling in en rond het huisje, grote schade , inboedel meegenomen,..... indien de schade die opgelopen is hoger is dan de waarborg zal alle extra kosten die hieruit voortvloeien terug op de huurder verhaald worden wat niet de bedoeling moet zijn !

Artikel 7 : Betalingen

 

Wanneer u een boeking heeft geplaatst krijgt u automatisch een mail ter bevestiging ten laatste 1 dag na uw boeking zal de u de betaalinstructies met info via mail worden verstuurd. Kijk zeker even in uw SPAM folder. Soms kan deze er in terecht komen. We vragen bij boeking ook een voorschot van 50% of anders in overleg. De volledige betaling dient gedaan te zijn binnen de 3 weken voor aankomst van uw verblijf . Indien de betaling achterwege blijft behouden we het recht om uw boeking te annuleren. 

 

Update Juni 2022